
Cazcabel տեկիլան ստեղծվել է փոքրիկ թորման արտադրամասում՝ Արանդաս քաղաքում, որը գտնվում է Մեքսիկայի Խալիսկո լեռների բարձրադիր հատվածում: Արանդասի բարձրությունը երաշխավորում է, որ ագավան լավ խոնավացված է և աճում է հանքանյութերով և սննդանյութերով հարուստ հողում, որը թույլ է տալիս նրանց ավելի մեծանալ, քան Խալիսկոյի ցանկացած այլ վայրում: 10 օր խմորումից հետո Cazcabel-ը թորում են՝ օգտագործելով պղնձե կաթսայի և պողպատե ձուլակտորների համադրություն, այնուհետև ֆիլտրում՝ մանրէներից ազատվելու համար: Այս գործընթացների համադրությունը Cazcabel տեկիլային տալիս է հարթ և հավասարակշռված համ: