Tenuta San Guido-ն հիմնադրվել է իտալացի գինի արտադրող Մարիո Ինսիսա դելլա Ռոչետայի կողմից Տոսկանայի DOC Bolgheri-ում: Կալվածքում մրգեր են մշակվում Բոլղերիի շրջակայքի մի քանի հողամասերից։ Տարեկան արտադրությունը կազմում է մոտավորապես 180000 շիշ։ Այն շատ ավելի հայտնի է իր Sassicaia գինիով և տարիներ շարունակ Sassicaia-ն մնաց մարկիզի անձնական գինին, Մարիոյի որդի Նիկոլոն և եղբորորդին՝ Պիերո Անտինորին համոզեցին նրան թողարկել այն կոմերցիոն եղանակով՝ սկսած 1968 թվականի բերքահավաքից: Սկզբում կար ընդամենը մի քանի հազար շիշ, բայց դրանք ավելի շատ պահանջարկ ստեղծեցին: 1994 թվականին Sassicaia-ին շնորհվեց DOC-ի որակաորումը (Bolgheri Sassicaia DOC), և սա իտալական միակ գինին է , որին տրվել է այս արտոնությունը: Sassicaia-ն դասակարգվել է նաև որպես Indicazione Geografica Tipi: Ի սկզբանե դա Vino da tavola-ն էր։ Կալվածքն արտադրում է նաև երկրորդ գինին` Գիդալբերտո, և երրորդ գինին՝ Le Difese-ը։