Rodolfi Mansueto

Ռոդոլֆի Մանսուետոն առաջին ընկերությունն է, որն իտալական խոհանոց բերեց պատրաստի սոուսները: Այն գործում է շուրջ 125 տարի, Պարմայի սննդի հովտում: Ամեն տարի, երբ լոլիկները կարմրում են և հասունանում, սկսվում է բերքահավաքը: Վերամշակող երեք գործարանները (Ozzano, Fontanini, Castelguelfo) տարեկան մշակում են ավելի քան 280 000 տոննա թարմ լոլիկ: Դրա շնորհիվ ընկերությունը տոմատի համաշխարհային առաջատար արտադրողն է: Իսկ դարերի փորձը, գիտելիքները և ավանդույթը փոխանցվում են սերնդեսերունդ: 

 

flag

Իտալիա

Պիցցայի սոուս համեմունքներով, Ռոդոլֆի

900 ֏

flag

Իտալիա

Լոլիկի սոուս, Նապոլետանա, Ռոդոլֆի

1,200 ֏

flag

Իտալիա

Կիսաչոր լոլիկ ջեռոցից, Ռոդոլֆի

1,600 ֏

flag

Իտալիա

Կարմիր պեստո սոուս, Ռոդոլֆի

1,300 ֏

flag

Իտալիա

Լոլիկի խյուս, Ռոդոլֆի

1,200 ֏

flag

Իտալիա

Լոլիկի խյուս Ռուստիկա, Ռոդոլֆի

1,300 ֏

flag

Իտալիա

Կտրարատած լոլիկ Polpa a Pezzi, Ռոդոլֆի

750 ֏

flag

Իտալիա

Լոլիկի սոուս բազիլիկով, Ռոդոլֆի

1,200 ֏

flag

Իտալիա

Սոուս Արաբիատա, Ռոդոլֆի

1,200 ֏