Ռոդոլֆի Մանսուետոն առաջին ընկերությունն է, որն իտալական խոհանոց բերեց պատրաստի սոուսները: Այն գործում է շուրջ 125 տարի, Պարմայի սննդի հովտում: Ամեն տարի, երբ լոլիկները կարմրում են և հասունանում, սկսվում է բերքահավաքը: Վերամշակող երեք գործարանները (Ozzano, Fontanini, Castelguelfo) տարեկան մշակում են ավելի քան 280 000 տոննա թարմ լոլիկ: Դրա շնորհիվ ընկերությունը տոմատի համաշխարհային առաջատար արտադրողն է: Իսկ դարերի փորձը, գիտելիքները և ավանդույթը փոխանցվում են սերնդեսերունդ: