TABASCO

Ըստ լեգենդի` TABASCO-ի պատմությունը սկսվել է Քաղաքացիական պատերազմից հետո, երբ Էդմունդ Մաքայլենին նվեր ստացավ չիլիի սերմեր և տնկեց դրանք Էյվերի կղզում՝ ԱՄՆ-ի Լուիզիանա նահանգում և 1868 թ․-ին սկսեց աշխատել կծու սոուսի ստեղծման վրա։ 1870 թ․-ին Մաքայլենին արտոնագրեց սոուսը, և TABASCO-ն սկսեց խոհարարական աշխարհը գրավելու իր ճանապարհը։ Ընկերությունն արդեն ունի 9 տեսակի` տարբեր կծվության բարձրորակ սոուսներ։ 

flag

ԱՄՆ

Կանաչ պղպեղի սոոուս, Տաբասկո

1,980 ֏

flag

ԱՄՆ

Սխտորով պղպեղի սոուս, Տաբասկո

1,980 ֏

flag

ԱՄՆ

Կարմիր պղպեղի սոուս, Տաբասկո

3,800 ֏

flag

ԱՄՆ

Կարմիր պղպեղի սոուս, Տաբասկո

1,980 ֏

flag

ԱՄՆ

Հաբաներո պղպեղի սոուս, Տաբասկո

2,900 ֏