Maison Janneau-ը հիմնադրվել է Պիեռ Էթիեն Ժանոյի կողմից 1851 թվականին Կոնդոմ քաղաքում, որը գտնվում է Արմանյակ շրջանում։ Այստեղ մինչ օրս իրականացվում է Janneau-ի Grand Armagnac-ի ամբողջ արտադրությունը. հնացումը տեղի է ունենում 1851 թվականին կառուցված հնագույն մառաններում։ Այն գլխավոր արտադրողներից մեկն է, որը դիստիլյացիան, հնացումը և շշալցումը ամբողջությամբ իրականացնում է AOC Արմանյակի շրջանում:
1972 թվականին, շնորհիվ Cognac Martell-ի (Grand Marque-ի այն ժամանակվա սեփականատեր) տրամադրած արժեքավոր տեղեկատվության, Janneau-ը վերականգնեց Արմանյակի դիստիլյացիայի սկզբնական՝ Կրկնակի Դիստիլյացիայի մեթոդը՝ կաթսաներով, վերականգնելով մի ավանդույթ, որը գործում էր մինչև 1909 թվականը, երբ Ֆրանսիայի նախագահ Ֆալիերը պարտադիր դարձրեց շարունակական դիստիլյացիան Արմանյակում։ Ներկայում Janneau-ն ընդամենը 3 Արմանյակ տներից մեկն է, որը կիրառում է կաթսաներ, և 2013 թվականին այն կրկնապատկեց իր կարողությունները՝ ներառելով նաև շարունակական «Արմանյակյան» դիստիլյացիոն ապարատը։