Պրեմիում դասի սակե ստանալու համար Ile Four ընկերությունը անցել է շատ դժվար ու երկարատև ճանապարհ: Տարիներ շարունակ հետազոտություններից հետո ընկերությանը հաջողվեց ստանալ բարձրորակ սակե, կազմակերպել բազմաթիվ սեմինարներ, այցելություններ կատարել գարեջրի գործարաններ: Շուտով ճապոնական այս խմիչքը հայտնի է դառնում աշխարհով մեկ ու արժանանում մի շարք մրցանակների:
Ile Four անվանումը ցույց է տալիս Ճապոնիայի 4 կղզիները: Ընկերության առաջին կարևորագույն խնդիրն է կամուրջ կառուցել այս ֆանտաստիկ ու արտասովոր ճապոնական ավանդական խմիչքի և ժամանակակից արևմտյան ապրելակերպի միջև: Իսկ արևմտյան ապրանքանիշի ժամանակակից անվանումն ու դիզայնը սակեին էլ ավելի մատչելի ու ճանաչելի են դարձնում ամբողջ աշխարհին: