Կենտուկի-ի Լուիսվիլում հիմնված Michter’s-ը ունի բացառապես հարուստ ժառանգություն, որը սկիզբ է առել 1753 թվականին՝ Ամերիկայի Անկախության հռչակագրից տարիներ առաջ: Ընդունելով «ծախսին ուշադրություն չդարձնելու» մոտեցումը՝ Michter’s-ի թիմը չի խնայում ոչ մի ռեսուրս՝ նպատակ ունենալով արտադրել լավագույն ամերիկյան վիսկին: Անհավատալի ուշադրություն է դարձվում արտադրական գործընթացի յուրաքանչյուր փուլին, ներառյալ մանրուքները, ինչպիսիք են փայտի ընտրությունը և փայտե տախտակների չորացումը, տակառների տաքացումը և ծխեցումը, տակառի պահեստում ջերմային ցիկլերի կիրառումը, հասունացման առավելագույն կետի որոշումը շշալցման համար, ինչպես նաև ֆիլտրացիայի գործընթացը:
Michter’s-ը ստացել է քննադատների բարձր գնահատականը իր ամերիկյան վիսկիների շարքի համար: Food and Wine ամսագիրը այն հռչակել է «Լավագույն ամերիկյան վիսկի», Ռոբերտ Փարքերը՝ «Հրաշալի», Ֆ. Փոլ Փակուլտը՝ «Մեծարգո», Robb Report-ը՝ «Լավագույն լավագույններից», և Wine Enthusiast ամսագիրը Michter’s-ին հռչակել է «Տարվա թորիչ»: Michter’s-ը ճանաչվել է որպես իսկապես բացառիկ բրենդ գիտակների կողմից: