Corralejo

Corralejo թորման գործարանը հիմնադրվել է 1755 թվականին Միգել Իդալգոյի կողմից, ով հայտնի է որպես ագավայի թորման եզակի մեթոդի ստեղծող։ Նա առաջին մեքսիկացի ձեռներեցն էր, ով դրեց տեկիլայի արտադրության առևտրային հիմքը: Ընկերության ներկայիս սեփականատերերը շարունակում են դարավոր ավանդույթը։ 2000 թվականին Corralejo-ն հեղափոխեց տեկիլայի արտադրությունը՝ օգտագործելով եռակի թորման մեթոդը: Corralejo տեկիլան պատրաստված է բացառապես 100% Blue Weber ագավայից՝ ձեռքով հավաքված Գուանախուատո նահանգի դաշտերից: Corralejo-ն օգտագործում է 400-ամյա Charentais թորման մեթոդը, նույն մեթոդը, որը կատարելագործվել է ֆրանսիացիների կողմից կոնյակի թորման ժամանակ, և յուրօրինակ ձևով թույլ է տալիս պահպանել բույրն ու համը:

 

flag

Մեքսիկա

Տեկիլա Գրան Կորալեխո Անյեխո

62,000 ֏

flag

Մեքսիկա

Տեկիլա Կորալյեխո Բլանկո

17,800 ֏

flag

Մեքսիկա

Տեկիլա Կոռալյեխո Ռեպոսադո

19,600 ֏

flag

Մեքսիկա

Տեկիլա Կորալյեխո Անյեխո

25,000 ֏

flag

Մեքսիկա

Տեկիլա Կորալյեխո 99000 Հորաս

29,800 ֏

flag

Մեքսիկա

Տեկիլա Կոռալյեխո Ռեպոսադո 1810

45,000 ֏

flag

Մեքսիկա

Տեկիլա Լոս Արանգո Բլանկո

22,000 ֏

flag

Մեքսիկա

Տեկիլա Կորալյեխո Անյեխո

6,400 ֏

flag

Մեքսիկա

Տեկիլա Կորալյեխո Բլանկո

3,900 ֏

flag

Մեքսիկա

Տեկիլա Կոռալյեխո Ռեպոսադո

28,000 ֏

flag

Մեքսիկա

Տեկիլա Լոս Առանգո Ռեպոսադո

24,000 ֏