Corralejo թորման գործարանը հիմնադրվել է 1755 թվականին Միգել Իդալգոյի կողմից, ով հայտնի է որպես ագավայի թորման եզակի մեթոդի ստեղծող։ Նա առաջին մեքսիկացի ձեռներեցն էր, ով դրեց տեկիլայի արտադրության առևտրային հիմքը: Ընկերության ներկայիս սեփականատերերը շարունակում են դարավոր ավանդույթը։ 2000 թվականին Corralejo-ն հեղափոխեց տեկիլայի արտադրությունը՝ օգտագործելով եռակի թորման մեթոդը: Corralejo տեկիլան պատրաստված է բացառապես 100% Blue Weber ագավայից՝ ձեռքով հավաքված Գուանախուատո նահանգի դաշտերից: Corralejo-ն օգտագործում է 400-ամյա Charentais թորման մեթոդը, նույն մեթոդը, որը կատարելագործվել է ֆրանսիացիների կողմից կոնյակի թորման ժամանակ, և յուրօրինակ ձևով թույլ է տալիս պահպանել բույրն ու համը: