
Պիեռ Ֆրիկ գինեգործարանը Էլզասում, ներկայացնում է ընտանեկան գինեգործության տասներկու սերնդի ավանդույթ։ Ժան-Պիեռ և Շանտալ Ֆրիկների ղեկավարությամբ, այս 12-հեկտարանոց տնտեսությունը որդեգրել է կենսադինամիկ խաղողագործություն, բազմազան կրաքարով հարուստ հողատեսակներում, ներառյալ հեղինակավոր Grand Cru տարածքներ՝ Շտայներտ, Վորբուրգ և Այխբերգ։
Կայուն մեթոդների առաջամարտիկ լինելով 1970 թվականից, երբ Պիեռ և Անետ Ֆրիկները անցան օրգանական գյուղատնտեսության, տնտեսությունը Ժան-Պիեռի ղեկավարությամբ 1981 թվականին ստացավ Դեմետերի կենսադինամիկ հավաստագիր։ Նրանց բնական գինեգործության փիլիսոփայությունը արտադրում է Էլզասյան տեսակների իսկական արտահայտություններ, ինչպիսիք են Ռիսլինգը, Պինո Գրին և Գևյուրցտրամիները։
Պիեռ Ֆրիկին բնորոշ է նվազագույն միջամտության հանդեպ նվիրվածությունը՝ արտադրելով գինիներ առանց ավելացված ծծմբի, օգտագործելով միայն տեղական խմորիչներ, նվազագույն զտում և հաճախ թագային կափարիչներ՝ խցանների փոխարեն։ Էկոլոգիական ներդաշնակության և տեռուարի արտահայտման հանդեպ այս նվիրվածությունը նրանց դարձրել է ազդեցիկ առաջնորդ համաշխարհային բնական գինու շարժման մեջ։