Angostura

Անգոստուրայի պատմությունը սկսվում է բժիշկ Յոհան Գոտլիբ Բենջամին Զիգերտից։ Նա հետաքրքրասեր և սուր մտքով  մի գիտնական էր, ով չորս տարի արևադարձային բույսերը ուսումնասիրելուց և վերլուծելուց հետո ստեղծեց յուրահատուկ բուսական բալասան(բիթեր), որը նա անվանեց “Amargo Aromatico”: Նա սկսեց այն օգտագործել բուժական նպատակներով՝ սկզբում ընտանեկան շրջապատում, իսկ հետո՝ հիվանդանոցում։ Իր զարմանալի բուժիչ հատկությունների շնորհիվ բիթերն արագ համբավ ձեռք բերեց սկզբում Անգոստուրայում, իսկ ավելի ուշ՝ ամբողջ աշխարհում: Արդեն 1830 թվականին դոկտոր Զիգերտը արտահանեց եզակի “Amargo Aromatico”-ն Անգլիա և Տրինիդադ, իսկ 1850 թվականին թոշակի անցավ, որպեսզի կենտրոնանա բիթերի արտադրության վրա, քանի որ այդ ժամանակ պահանջարկը զգալիորեն գերազանցում էր առաջարկին: 1870 թվականին Անգոստուրայից բերված բալզամը (դառը) Կառլոս Զիգերտի ջանքերի շնորհիվ ձեռք բերեց միջազգային համբավ։ Հետագայում ընկերությունը զգալիորեն ընդլայնեց իր տեսականին, և նրա բիթերները սկսեցին օգտագործվել ոչ միայն բժշկական նպատակներով, այլ նաև որպես բազմաթիվ ալկոհոլային կոկտեյլների բաղադրիչ:

flag

Տրինիդադ և Տոբագո

Անգոստուրա Կոկոա Բիթերս

5,200 ֏

flag

Տրինիդադ և Տոբագո

Անգոստուրա Արոմատիկ Բիթերս

8,600 ֏

flag

Տրինիդադ և Տոբագո

Անգոստուրա Օրանժ Բիթերս

5,200 ֏

flag

Տրինիդադ և Տոբագո

Ամարո դի Անգոստուրա

11,800 ֏

flag

Տրինիդադ և Տոբագո

Ռոմ Անգոստուրա 7 տարեկան

21,800 ֏

flag

Տրինիդադ և Տոբագո

Ռոմ Անգոստուրա 1787 15 տարեկան

48,000 ֏

flag

Տրինիդադ և Տոբագո

Ռոմ Անգոտսուրա 1824 12 տարեկան

34,800 ֏

flag

Տրինիդադ և Տոբագո

Ռոմ Անգոստուրա 1919 Դելյուքս Էյջդ Բլենդ

26,800 ֏

flag

Տրինիդադ և Տոբագո

Ռոմ Անգոստուրա 5 տարեկան Գոլդ

17,800 ֏

flag

Անգոստուրա ռոմ 7 տարեկան

21,800 ֏

flag

Տրինիդադ և Տոբագո

Ռոմ Անգոստուրա 3 տարեկան Ռեզերվա

15,400 ֏

flag

Տրինիդադ և Տոբագո

Ռոմ Անգոստուրա 3 տարեկան Ռեզերվա

19,800 ֏